tag:blogger.com,1999:blog-4084641520282250529.post4164261953163851361..comments2022-04-08T15:23:35.004+02:00Comments on mój słodki świat: Budino al cioccolato (Lindt)chancehttp://www.blogger.com/profile/13134058958454454781noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4084641520282250529.post-83933627759683242112009-11-19T19:04:40.817+01:002009-11-19T19:04:40.817+01:00ten budyn jest boski!!!!
i zgadzam sie, ze najleps...ten budyn jest boski!!!!<br />i zgadzam sie, ze najlepszy jest "na drugi dzień".<br /><br />jesli chodzi o przepis, to chyba nie rozni sie wiele od klasycznych zasad przygotowania budyniu. z tego co pamietam saszetka na 500ml mleka, czesc odlewamy i rozrabiamy proszek, pozostalą cześć gotujemy i jak juz mleko jest gorące, to wlewamy rozrobioną masę. Mieszamy na małym ogniu, czekamy az zgestnieje, przelewamy do naczyń, chłodzimy, zajadamy sie :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4084641520282250529.post-30950781726360453302009-11-13T16:13:57.705+01:002009-11-13T16:13:57.705+01:00Witam.Czy mogłabym prosić o przepis w j.polskim na...Witam.Czy mogłabym prosić o przepis w j.polskim na jego wykonanie, ponieważ dostałam go w prezencie,ale z zerową znajomością włoskiego nie mogę sobie poradzic z rozszyfrowaniem jego przygotowania. Będę bardzo wdzięczna.Mój mail:ziomek.aga@poczta.fmAnonymousnoreply@blogger.com